Produk

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Manganese Boride Powder, MnB2

    Bubuk Bor Mangan, MnB2

    Bisa digunakake minangka jinis anti-oksidasi, anti-erosi lan nambah kekuatan termal aditif boron, digunakake minangka industri nuklir, bahan superconduktor industri militer lan bahan anyar liyane

  • Hafnium Hydride Powder, HfH2

    Powder Hafnium Hidrida, HfH2

    Digunakake ing industri energi atom lan industri aerospace. Digunakake minangka bahan rod kontrol kanggo reaktor nuklir, bisa digunakake minangka panguat roket cilik lan kuat.

  • Tantalum carbide powder, TaC

    Wêdakakêna karbohidrat tantalum, TaC

    Kapadhetan teori yaiku 1,44, titik leleh yaiku 3730-3830 ° C, koefisien ekspansi termal yaiku 8,3 × 10-6, modulus elastis yaiku 291GPa, koefisien konduktivitas termal yaiku 0,22j / cm · S · C
    Fitur lan panggunaan
    Stabilitas kimia sing apik, ora larut ing asam. Kapasitas antioksidan sing kuat. TaC biasane disintesis saka tantalum pentoxide lan karbon ireng ing inert utawa nyuda atmosfer kanggo ngasilake bubuk tembaga.

  • Hafnium Carbide Powder, HfC

    Powder Hafnium Carbide, HfC

    kegiatan permukaan dhuwur, resistensi suhu dhuwur, resistensi oksidasi dhuwur, kekuatan dhuwur, kekerasan dhuwur, konduktivitas termal sing apik, kateguhan sing apik, minangka titik leleh dhuwur, kekuatan dhuwur lan resistensi korosi saka bahan struktural suhu dhuwur, lan nyerep efisiensi cahya sing katon, Inframerah reflektif lan panyimpenan energi lan ciri khas panyimpenan panas. Digunakake ing elektronik, nutupi, nyemprot karbida, aeroangkasa, energi atom, film hard lan otomatisasi metalurgi lan bidang utama liyane. Utamane kanggo nozel roket, bisa digunakake kanggo bali menyang swasana jagad irung roket alam semesta

  • Molybdenum Silicide, MoSi2

    Molybdenum Silicide, MoSi2

    Disolisida molibdenum (Molybdenumdisilicide, MoSi2) minangka salah sawijining senyawa senyawa molibdenum silikon, amarga loro radius atom kasebut padha, elektronegativitas cedhak, saengga padha karo sifat logam lan keramik.

  • Titanium Carbide Powder, TiC

    Bubuk Karbida Titanium, TiC

    Bubuk titanium karbida digunakake ing bahan penyemprotan termal suhu tinggi, bahan las, bahan film keras, karbida lan cermet penerbangan penerbangan militer. Minangka aditif kanggo produksi termistor, tingkatake resistensi nyandhang

  • Niobium Carbide powder, NbC

    Wêdakakêna Niobium Carbide, NbC

    keramik multi-phase minangka salah sawijining bahan baku bahan keramik multi-tahap. Bahan keramik multi-tahap sing diprodhuksi asring banget atose, titik smelting dhuwur, stabilitas kimia lan konduktivitas sing apik Digunakake ing bagean tahan aus, alat nglereni lan elektroda

  • Titanium Powder, Ti

    Bubuk Titanium, Ti

    Produk kasebut bubuk irregular abu-abu abu-abu kanthi kapasitas sedhot gedhe lan gampang murub ing kahanan suhu utawa suhu listrik sing dhuwur.

    Aplikasi: Wêdakakêna titanium minangka wêdakakêna logam kanthi aplikasi sudhut.

  • Zirconium Aluminum Alloy, Zr-Al

    Paduan Aluminium Zirconium, Zr-Al

    Istilah umum kanggo persiyapan utawa piranti sing nyerep kanthi efektif molekul gas tartamtu, digunakake kanggo njupuk utawa njaga vakum, lan kanggo ngresiki gas.
    Jeneng Cina: bubuk aloi aluminium zirconium, aluminium zirconium 16 Aja diarani: Agen degassing
    Panggunaan: Digunakake kanggo njupuk lan njaga vakum, lsp

  • Copper Silicide, Cu5Si

    Bunuh Diri Tembaga, Cu5Si

    Silikat cupric (cu5si), uga dikenal minangka silikat cupric, minangka senyawa silikon biner saka tembaga, yaiku senyawa logam intermetalik, sing tegese sifat-sifat kasebut ana ing antarane senyawa ion lan paduan. Nduweni konduktivitas, konduktivitas termal, daktilitas, resistansi korosi lan resistensi aus. Film silisida tembaga bisa digunakake kanggo passivate chip adhedhasar tembaga, nyegah difusi lan migrasi elektron, lan tumindak minangka hambatan difusi.

  • Silicon Boride Powder, SiB6

    Powder Silicon Boride, SiB6

    Minangka bahan termoelektrik suhu tinggi tipe P kanggo ngganti boroncarbide, bisa digunakake minangka macem-macem karbida, grinding karbida standar. Uga digunakake minangka bahan rekayasa keramik, nozel jeblugan, pisau bilah gas lan bagean lan segel sing disinter profil liyane.

  • Magnesium Boride Powder, MgB2

    Powder Magnesium Boride, MgB2

    Superconduktor magnesium diboride ing listrik, magnetik, panas lan sapanunggalane. Nduweni aplikasi sing penting. Magnetik super nindakake, saluran transmisi listrik lan detektor medan magnetik sensitif