Bubuk silisida

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Molybdenum Silicide, MoSi2

    Molybdenum Silicide, MoSi2

    Disolisida molibdenum (Molybdenumdisilicide, MoSi2) minangka salah sawijining senyawa senyawa molibdenum silikon, amarga loro radius atom kasebut padha, elektronegativitas cedhak, saengga padha karo sifat logam lan keramik.

  • Copper Silicide, Cu5Si

    Bunuh Diri Tembaga, Cu5Si

    Silikat cupric (cu5si), uga dikenal minangka silikat cupric, minangka senyawa silikon biner saka tembaga, yaiku senyawa logam intermetalik, sing tegese sifat-sifat kasebut ana ing antarane senyawa ion lan paduan. Nduweni konduktivitas, konduktivitas termal, daktilitas, resistansi korosi lan resistensi aus. Film silisida tembaga bisa digunakake kanggo passivate chip adhedhasar tembaga, nyegah difusi lan migrasi elektron, lan tumindak minangka hambatan difusi.

  • Chromium Silicide, CrSi2

    Krom Silidaida, CrSi2

    Aplikasi disilisida kromium nalika nyiyapake bahan keramik kanthi pirolisis Polycarbosilane minangka bubuk prilor Chromium disilisida bisa ningkatake reaksi retak PC, nambah asil keramik ing sadurunge, nyuda penyusutan linier prekursor ing proses pirolisis, lan nambah sifat bahan keramik.

  • Zirconium silicide, ZrSi2

    Zirconium silisida, ZrSi2

    disilikat zirconium umume digunakake ing keramik logam, lapisan tahan oksidasi suhu tinggi, bahan struktural suhu dhuwur, aerospace lan lapangan liyane

  • Tantalum Silicide powder, TaSi2

    Bubuk Silisida Tantalum, TaSi2

    tantalum silisida resistensi Titik lebur sing dhuwur, resistensi korosi, resistensi oksidasi suhu tinggi lan silikon, bahan matriks karbon nduweni sifat apik kayata kompatibilitas sing apik, minangka bahan kothak, garis sambungan sirkuit terpadu, lapisan resistensi oksidasi suhu dhuwur, lsp. elemen pemanas listrik, lapangan bagean struktur suhu dhuwur lan piranti elektronik, lan riset lan aplikasi liyane

  • Titanium Silicide powder, Ti5Si3

    Wêdakakêna Titanium Silicide, Ti5Si3

    Ti5Si3 nduweni titik leleh (2130 ℃), kerapatan rendah (4.65g / cm3) lan sifat suhu dhuwur banget kayata kekerasan suhu dhuwur, stabilitas suhu dhuwur lan resistensi oksidasi, saengga bisa digunakake kanggo bahan struktural suhu dhuwur ing ndhuwur 1300.

  • Cobalt Silicide, CoSi2

    Bunuh diri kobalt, CoSi2

    Formula kimia CoSi2. Bobot molekul yaiku 115,11. Kristal orthorhombik coklat peteng. Titik lebur 1277 ℃, lan kepadatan relatif 5,3. Bisa dioksidasi ing 1200 ℃ lan ngrusak lumahing;

  • Nickel Silicide, Ni2Si

    Nikel Silidida, Ni2Si

    Silicon (NiSi) yaiku campuran austenit (NiSi) (1); digunakake minangka bahan kutub negatif saka thermocouple tipe n. Stabilitas termoelektrik luwih apik tinimbang pasangan listrik tipe E, J lan K. Alloy silikon nikel ora dilebokake ing gas sing ana sulfur. Bubar, didaftar minangka jinis termokopel ing standar internasional.

  • Manganese Silicide, MnSi

    Manganese Silicide, MnSi

    Larut ing asam hidrofluorat, alkali, ora larut ing banyu, asam nitrat, asam sulfat. Silisis mangan yaiku jinis silikon logam transisi, yaiku sejenis senyawa intermetal tahan api.

  • vanadium silicide, VSi2

    bunuh diri vanadium, VSi2

    Kristal prismatik logam. Kapadhetan relatif yaiku 4,42. Ora larut ing banyu col lan banyu panas, larut ing asam hidrofluorat, larut ing etanol, eter lan asam. Cara: miturut tandhingane, rasio vanadium pentoxide karo silikon reaksi ing 1200 ℃, utawa bakal padha karo logam Vanadium bisa dipikolehi kanthi reaksi vanadium karo silikon ing suhu dhuwur.

  • Magnesium Silicide, Mg2Si

    Magnesium Silicide, Mg2Si

    Mg2Si minangka siji-sijine senyawa stabil saka sistem binar Mg Si. Iki nduweni ciri khas titik leleh sing dhuwur, kekerasan sing dhuwur lan modulus elastis sing dhuwur. Iki minangka longkangan band sempit n semikonduktor jinis bahan. Nduwe prospek aplikasi sing penting ing piranti optoelektronik, piranti elektronik, piranti energi, laser, manufaktur semikonduktor, komunikasi kontrol suhu sing tetep lan lapangan liyane.

  • Titanium Disilicide, TiSi2

    Titanium Disilicide, TiSi2

    Kinerja silikon titanium: resistensi oksidasi sing apik banget ing suhu dhuwur, digunakake kanggo bahan tahan panas, awak dadi panas, lsp.