Powder Tantalum Boride, TaB2

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Tantalum Boride, TaB2

Boride tantalum (TaB2) yaiku logam tantalum borida transisi, kalebu ing AlB2 partai

struktur kristal, minangka bahan keramik suhu dhuwur banget (UHTC),

kanthi atose lan kekuatan dhuwur ing suhu dhuwur, resistensi panas sing apik lan oksidasi

resistensi, konduktivitas listrik sing apik lan konduktivitas termal, stabilitas kimia sing apik

lan tahan kejut termal, tahan korosi tahan resisten sing apik lan liyane

sifat-sifat


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  BTa
Nomer CAS  12007-35-1
Bobot 202.57
Sipat  bubuk ireng lan abu-abu
Kapadhetan  11.200
Titik lebur 3140
Lamaran amarga atose sing dhuwur bisa digunakake minangka bahan suhu dhuwur lan kasar

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Bahan kimia tantalum diboride
Titik lebur: 3140 ° C
Kapadhetan: 11.200
Wangun: Kristal heksagonal ireng
12007-35-1 (Referensi CAS DataBase)
Informasi Kimia EPA: Tantalum Boride (TaB2) (12007-35-1)

Tandha barang mbebayani: Xi
Kode Jenis Bahaya: 36/37/38
Pandhuan keamanan: 26-36
WGK Jerman: 3

Boride tantalum (TaB2) minangka logam tantalum boride, kalebu struktur kristal AlB2 enem partai, minangka bahan keramik suhu dhuwur (UHTC) sing apik banget, kanthi kekerasan lan kekuatan dhuwur ing suhu dhuwur, resistensi panas sing apik lan resistensi oksidasi konduktivitas listrik sing apik lan konduktivitas termal, stabilitas kimia sing apik lan tahan kejut termal, resistansi korosi sing tahan resisten lan sifat liyane. nggunakake
Iki wis digunakake ing sistem pangayoman termal kendaraan angkasa, wadhah tahan api, elektroda busur plasma lan mesin roket, lan wis akeh digunakake minangka penguat material utawa bahan komposit.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita