Wêdakakêna karbohidrat tantalum, TaC

Halo, ayo konsultasi produk!

Wêdakakêna karbohidrat tantalum, TaC

Kapadhetan teori yaiku 1,44, titik leleh yaiku 3730-3830 ° C, koefisien ekspansi termal yaiku 8,3 × 10-6, modulus elastis yaiku 291GPa, koefisien konduktivitas termal yaiku 0,22j / cm · S · C
Fitur lan panggunaan
Stabilitas kimia sing apik, ora larut ing asam. Kapasitas antioksidan sing kuat. TaC biasane disintesis saka tantalum pentoxide lan karbon ireng ing inert utawa nyuda atmosfer kanggo ngasilake bubuk tembaga.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA碳化钽-水印_02 碳化钽-水印_07 碳化钽-水印_08

>> Sertifikat Ukuran

COA2

>> Data sing gegandhengan

Tanmlum karbida
Formula kimia yaiku TaC, kisi kubik sing pasuryan.
paramèter
Kapadhetan teori yaiku 1,44, titik leleh yaiku 3730-3830 ° C, koefisien ekspansi termal yaiku 8,3 × 10-6, modulus elastis yaiku 291GPa, koefisien konduktivitas termal yaiku 0,22j / cm · S · C
Fitur lan panggunaan
Stabilitas kimia sing apik, ora larut ing asam. Kapasitas antioksidan sing kuat. TaC biasane disintesis saka tantalum pentoxide lan karbon ireng ing inert utawa nyuda atmosfer kanggo ngasilake bubuk tembaga. Produk kanthi kepadatan tinggi lan kilau logam bisa digawe kanthi metode penekan panas. Digunakake minangka tambahan kanggo bahan aerospace lan paduan keras.
Tantalum karbida
Lumrahe saka
Bubuk kristal kubik metalik coklat cahya, kalebu ing sistem kristal kubik natrium klorida. Ora larut ing banyu, ora larut ing asam anorganik, larut ing asam campuran hidrofluorat lan asam nitrat lan larut ing dekomposisi. Resistensi oksidasi sing kuat, gampang dicampur lan dibusuk karo kalium pirosulfat. Konduktivitas listrik gedhe, tahan 30 Ω ing suhu ruangan, sifat superconduktor.
nggunakake
Digunakake ing metalurgi bubuk, alat nglereni, keramik alus, endapan uap kimia, alat paduan tahan las, alat, cetakan lan aditif komponen struktural sing tahan, nambah kekuwatan campuran. Awak tantalum karbida sing sinter nuduhake warna emas lan bisa digunakake minangka ornamen kanggo jam tangan. Inhibitor pertumbuhan butiran sinter karbida karat uga digunakake kanggo nyegah tuwuhing gandum, kanthi kapadhetan 14,3g / cm3.

Tantalum karbida lan karbida hafnium kabeh kalebu ing keramik tahan panas, tegese rong bahan kasebut nduweni sifat tahan panas sing luar biasa saka rong bahan kasebut yaiku kemampuan toleransi lingkungan sing ekstrim, aplikasi potensial sing bisa uga kalebu kecepatan tinggi shuttle sistem proteksi termal, lan klambi bahan bakar reaktor nuklir lingkungan super panas, nanging, amarga durung muncul ing laboratorium, bisa nyoba titik leleh TaC lan HfC saka rong jinis teknologi keramik, nggawe masarakat ora yakin, apa pancen bisa digunakake ing kahanan lingkungan ekstrem. Kanggo tujuan iki, peneliti nggawe jinis teknologi pemanasan ekstrem anyar, nggunakake laser kanggo nyoba resistensi panas TaC lan HfC nggunakake teknik iki, para peneliti ngenali TaC lan HfC minangka unsur dhasar lan titik lebur saka campuran sing diteliti bubar ing

Majalah Laporan Ilmiah (Laporan Ilmiah), campuran rong jinis keramik (Ta0.8 H2O20C) saka titik leleh sing diamati salaras karo asil riset sadurunge, tekan $ 3905, nanging titik leleh saka rong senyawa kasebut dhewe luwih dhuwur tinimbang titik lelehTaC sing sadurunge ditemokake udakara $ 3768, dene HfC yaiku 3958, para peneliti ujar manawa munculé rong jinis materi kasebut, bakal mbukak dalan kanggo pangembangan kendaraan penerbangan hypersonic generasi sabanjure sing tegese pesawat ruang angkasa mbesuk bisa dadi luwih cepet tinimbang saiki, sinau yaiku Omar, sadie LouSi, Pak Barak (Omar Cedillos Barraza) Dr Ing departemen fisika ing sekolah kekaisaran London, sajrone PhD sadie LouSi Mr Barak,

Dr Saiki dadi profesor ing universitas Texas ing el paso, sadie LouSi, Pak Barak, "ujare Dr. Nalika mabur kanthi kecepatan hipersonik luwih saka Mach 5, gesekan karo hawa kasebut nggawe suhu sing dhuwur banget. Ora ana TaC utawa HfC digunakake ing pangembangan kendaraan hipersonik nganti saiki, nanging temuan anyar nuduhake manawa sadurunge kita mikir manawa rong jinis bahan kasebut dadi panas, nyatane kinerja tahan panas luwih saka senyawa liyane sing dingerteni manungsa tegese kasunyatane yaiku utawa bisa digunakake kanggo pesawat ruang angkasa anyar: ing atmosfer, pesawat ruang angkasa bisa kaya penerbangan pesawat biasa, mula bisa uga ing papan kanthi cepet penerbangan hypersonik, rong jinis bahan kasebut bisa nggawe pesawat ruang angkasa bisa maju bolak-balik antarane swasana panas banget digawe kanthi conto TaC lan potensial nggunakake HfC lan tutup irung pesawat lan gesekan karo instrumen njaba paling gedhe ing jaba nalika pesawat, saiki pesawat ruang angkasa Mach 5 durung bisa pesawat, nanging Dr. Cediloth

Baraza negesake manawa impen kasebut bisa uga kelakon ing tembe mburine. Dr. Cediloth Baraza nambah:
Tes kita nuduhake manawa nggawe pesawat ruang angkasa ing mangsa ngarep, rong jinis materi kasebut duweni potensi gedhe saka rong jinis materi kasebut kanggo tahan suhu ekstrem kaya ngono, iki tegese yen mbesuk, pesawat hipersonik berawak pancen bisa uga yen bisa mabur kanthi kecepatan Mach 5, mula wektu mabur saka London menyang Sydney mung butuh udakara 50 menit, iki bakal ndadekake jagad mbukak kanthi menehi peluang bisnis anyar ing jagad anyar.

>> Spesifikatif

COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita