Wêdakakêna Tantalum Nitride, TaN

Halo, ayo konsultasi produk!

Wêdakakêna Tantalum Nitride, TaN

Tantalum Nitride minangka kristal heksagonal ireng kanthi formula molekul TaN lan bobot molekul 194.95.
Kapadhetan relatif 13,4, titik leleh 3090 ℃, mikrohardness 1100 kg / was, konduktivitas termal 9,54 W / (m, K), resistivitas 128 mu Ω · cm.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Tantalum Nitride minangka kristal heksagonal ireng kanthi formula molekul TaN lan bobot molekul 194.95.
Kapadhetan relatif 13,4, titik leleh 3090 ℃, mikrohardness 1100 kg / was, konduktivitas termal 9,54 W / (m, K), resistivitas 128 mu Ω · cm.
Delta tantalum nitride minangka kristal kuning ijo, kalebu jinis natrium klorida, kanthi kapadhetan relatif 15,6. Konstitusi kisi yaiku A = 0.4336nm lan C = 0.4150nm.

Titik lebur yaiku 2950 ℃, microhardness yaiku 3200kg / mm2, lan suhu titik konversi 17,8k.
Ora larut ing banyu, asam, rada larut ing aqua aqua, larut ing kalium hidroksida lan nerbitake amonia, digawe panas nganti 2000 ℃ nerbitake nitrogen.
1. Tantalum nitride resistant minangka bahan sing digunakake kanggo resistansi lembar sing tepat.
2. Minangka bahan tambahan super hard, pentaslorida tantalum murni bisa disiyapake: digunakake kanggo nyemprot, nambah stabilitas listrik trafo, sirkuit integral lan dioda. Ing produksi sirkuit terintegrasi, film-film kasebut diselehake ing ndhuwur wafer silikon kanggo mbentuk resistensi permukaan film. Resistor nitrat tantan tahan kanggo uap banyu. Bahan nitrida tantan digunakake kanggo nggawe lapisan protèktif kabel chip.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita