Bubuk Silisida Tantalum, TaSi2

Halo, ayo konsultasi produk!

Bubuk Silisida Tantalum, TaSi2

tantalum silisida resistensi Titik lebur sing dhuwur, resistensi korosi, resistensi oksidasi suhu tinggi lan silikon, bahan matriks karbon nduweni sifat apik kayata kompatibilitas sing apik, minangka bahan kothak, garis sambungan sirkuit terpadu, lapisan resistensi oksidasi suhu dhuwur, lsp. elemen pemanas listrik, lapangan bagean struktur suhu dhuwur lan piranti elektronik, lan riset lan aplikasi liyane


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  Tasi2
CAS No.  12067-56-0
Kapadhetan  9,14 g / cm3
Titik lebur  2200 "C
Lamaran  kanggo tantalum silisida resistensi titik kurang leleh dhuwur, korosi resistensi, resistensi oksidasi suhu dhuwur lan silikon, bahan matriks karbon nduweni sifat sing apik kayata kompatibilitas sing apik, kayata bahan kothak, garis sambungan integral, lapisan resistensi oksidasi suhu dhuwur, lsp, ing elemen pemanas listrik , bidang bagean struktur suhu dhuwur lan piranti elektronik sing luwih akeh paneliti lan aplikasi

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spesifikasi

COA

>> Data sing gegandhengan

Tilalum disilisida nduweni sifat sing apik banget kayata titik leleh sing dhuwur, resistivitas sing kurang, resistansi korosi, resistensi oksidasi suhu dhuwur lan kompatibilitas sing apik karo silikon, karbon lan bahan dhasar liyane. Umume digunakake ing elemen pemanas listrik, komponen struktural suhu dhuwur, bahan gerbang, sirkuit penghubung sirkuit terintegrasi, lapisan tahan oksidasi suhu tinggi, bubuk bahan baku keramik sing apik, aerospace, mesin lan lapangan liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita