Bubuk Titanium Borida, TiB2

Halo, ayo konsultasi produk!

Bubuk Titanium Borida, TiB2

digunakake kanggo konduktif produk keramik sing panas, bagean khusus suhu, bahan keramik komposit, digawe saka bahan keramik pemanas PTC lan bahan PTC fleksibel, lapisan vakum minangka bahan baku utama kanggo penguapan prau lan bahan lapisan katoda sel elektrolisis aluminium


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  TIB2
Nomer CAS  12006-80-3
Sipat  bubuk logam abu-abu perak
Titik lebur  2980 "C
Kepinginan  4,52 g / cm3
Migunakake  digunakake kanggo sifat konduktif produk keramik sing nutul panas, / bagean khusus gtemperature, bahan keramik komposit, digawe saka bahan pemanas PTC lan bahan PTC fleksibel, lapisan vakum minangka bahan baku utama kanggo penguapan prau lan bahan cathodecoating sel elektrolisis aluminium

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Titanium diboride
CAS: 12045-63-5
Properti:
titik lebur: 2900-3225 ° C
kapadhetan; 4,52 g / ml ing 25 ℃ (surem)
padhet ing hidrogen peroksida lan asam sulfat
properti kimia:

Produk kasebut minangka kristal heksagonal abu-abu kanthi kepadatan relatif 4,50 lan titik leleh 2900. Nduweni kekerasan lan kekuatan sing dhuwur, resistensi kejut panas sing apik, resistensi elektro sing sithik lan ora gampang dirusak dening logam cair.

Wêdakakêna digunakake ing nozel roket, kontak listrik lan bahan elektroda suhu tinggi, uga bisa digunakake minangka kasar; keramik konduktif, keramik alat, lapisan V tahan konduktif konduktif; bahan komposit konduktif. nitride boron konduktif (steamboat), Diproduksi kanthi titanium diboride (TiB2) lan boron nitride (BN), minangka komponen utama peralatan aluminisasi vakum. Piranti pemotong keramik lan bagean. Keramik titanium diboride diproduksi kanggo kabel gambar mati, mati ekstrusi, nozel pasir, elemen penyegelan, alat pemotong, lsp. Bahan keramik komposit. Titanium diboride bisa digunakake minangka komponen penting saka bahan komposit multi-komponen. Titanium diboride bisa digunakake minangka alat pemotong k bahan komposit kanthi bahan tic, timah, SiC lan bahan liyane. Uga bisa digunakake minangka komponen kanggo nggawe bahan proteksi waja. Iki minangka bahan sing paling apik kanggo macem-macem bagian suhu tinggi lan piranti fungsional. Bahan katoda kanggo elektrolisis aluminium.

Bisa digunakake Minangka bahan katoda saka suda pangurangan aluminium, TiB2 nduweni kemampuan mbukak kanthi aluminium cair, sing nyuda konsumsi daya saka aluminium elektrolitik lan nambah umure sel elektrolitik.

Sampeyan uga bisa digawe dadi bahan pemanas PTC lan materi PTC fleksibel, yaiku agen penguat A1, Fe, Cu lan bahan logam liyane. Aplikasi: digunakake minangka nozel roket, kontak listrik, bahan elektroda; cara boron karbida, uga dikenal kanthi metode reduksi karbohidrat, bisa disiyapake kanthi nggunakake TiCl4 lan BCl3 minangka bahan baku, ing kondhisi H2, suhu endapane yaiku 800 ~ 1000 ℃, TiCl4 + 2bcl3 + 5h2 = TiB2 + 10hcl, aplikasi kanggo panggilingan lan produk tingkat listrik.

>> Spesifikasi









  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita