Bubuk Karbida Titanium, TiC

Halo, ayo konsultasi produk!

Bubuk Karbida Titanium, TiC

Bubuk titanium karbida digunakake ing bahan penyemprotan termal suhu tinggi, bahan las, bahan film keras, karbida lan cermet penerbangan militer. Minangka aditif kanggo produksi termistor, tingkatake resistensi nyandhang


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Formula molekul TiC
Kode CAS  12070-08-5
Sipat  bubuk ireng abu-abu
Titik lebur  3140'C
Kapadhetan  4. 930 g / ml
Migunakake  Bubuk titanium karbida digunakake ing bahan penyemprotan termal suhu tinggi, bahan las, bahan film hard, matenalscarbide penerbangan militer lan cermet. Minangka tambahan kanggo produksi termistor, tingkatake resistensi tahan

>> COA

COA

>> XRD

COA碳化钛

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Titanium karbida
1. Properti: kristal abu-abu kilau kristal padhet, atos, mung nomer loro kanggo atose berlian,
magnetisme ringkih.
2. Kapadhetan (g / cm3,25 ℃): 4,93
4. Titik lebur (℃): 3140
Titik didih (℃, tekanan atmosfer): 4820
6. Kelarutan: larut ing asam nitrat lan aqua regia, ora larut ing banyu.
7. Mohs atose: 9 ~ 10
8. Koefisien ekspansi termal (K): 7,74 × 10-6
Konduktivitas termal (W / (M · K)): 21
10. Kalor formasi (kJ / mol): -183.4

Lamaran
1. Bahan komposit: Keramik titanium karbida minangka bahan alat sing angel banget. TiC bisa digawe macem-macem bahan keramik komposit kanthi bahan baku TiN, WC, Al2O3 lan bahan baku liyane. Keramik titanium karbida digunakake kanggo roda pandhuan kawat kanthi cepet lan nglereni baja karbon amarga ora nyebabake nyandhang sabit karo baja lan tahan oksidasi sing apik. Alat nglereni keramik komposit sing ngemot karbida titanium wis akeh digunakake.
2. Bahan pelapis: Karbon titanium minangka lapisan lumahing minangka bahan tahan abrasi. Sawetara karbida kuat dilapis ing permukaan berlian kanthi cara fisik utawa kimia kanggo mbentuk logam utawa paduan. Logam utawa paduan iki bisa berinteraksi karo atom karbon ing permukaan berlian kanthi suhu dhuwur kanggo mbentuk karbidaid stabil. Karbida iki ora mung bisa kaiket karo intan, nanging uga bisa disusupake karo logam matriks, supaya bisa nambah adhesi antara intan lan logam matriks. Umur pemotong bisa ditambah kaping pirang-pirang kanthi nyetop film tipis karbida titanium ing pemotong kasebut.
3. Ing panaliten reaktor fusi nuklir, lapisan permeabel tahan tritium sing digawe ing permukaan bahan lapisan karbida titanium lan (TiN + TiC) bahan lapisan komposit sawise perawatan panas kimia bisa nolak iradiasi ion hidrogen, gradien suhu lan siklus termal.
4. Kajaba iku, titanium karbida uga bisa digunakake kanggo nggawe tungku kanggo nyawiji timah, timah, cadmium, seng lan logam liyane; Keramik titanium karbida transparan uga bahan optik sing apik.

>> Spesifikasi

COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita