Titanium Carbonitride, TiNC

Halo, ayo konsultasi produk!

Titanium Carbonitride, TiNC

digunakake digunakake kanggo nyemprot, alat nglereni lapisan, metalurgi bubuk lan produk cermet.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Formula molekul  TICN
CAS  12654-86-3
Katon lan sifat  bubuk werno abu-abu
Titik lebur  350% C
Kapadhetan  5,08 g / cm3
Lamaran  digunakake digunakake kanggo nyemprot, alat nglereni lapisan, metalurgi bubuk lan produk cermet.

>> COA

COA

>> XRD

COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita