Titanium Disilicide, TiSi2

Halo, ayo konsultasi produk!

Titanium Disilicide, TiSi2

Kinerja silikon titanium: resistensi oksidasi sing apik banget ing suhu dhuwur, digunakake kanggo bahan tahan panas, awak dadi panas, lsp.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spesifikasi

COA

>> Data sing gegandhengan

Titanium silisida, bobot molekul: 116.1333, No CAS.: 12039-83-7, MDL Ora.: Mfcd01310208

EINECS Ora.: 234-904-3.

Kinerja silikon titanium: resistensi oksidasi sing apik banget ing suhu dhuwur, digunakake kanggo bahan tahan panas, awak dadi panas, lsp. Silisida titanium digunakake ing gerbang, sumber / saluran, interkoneksi lan kontak ohmik semikonduktor oksida logam (MOS), transistor efek lapangan semikonduktor oksida logam (MOSFET) lan memori akses acak dinamis (DRAM)

1) Lapisan penghalang silikon titanium wis disiapake. Piranti kasebut nggunakake metode persiyapan lapisan penghalang silikon titanium kalebu wilayah non silisida lan wilayah silisida sing dipisahake karo wilayah isolasi, lan permukaan ndhuwur piranti ditutupi lapisan oksida korban.

2) Sawijining jinis partikel silikon titanium disintesis (Ti5Si3) partikel sing dikuatake karo titanium karbida aluminium (Ti3AlC2) disiapake. Bahan komposit karbida titanium karbida / titanium aluminium kanthi kemurnian tinggi lan kekuatan dhuwur bisa disiyapake kanthi suhu sing luwih murah lan wektu sing luwih cekak.

3) Kaca-kaca dilapisi silikon fungsional komposit fungsional disiapake. Film lancip dipasang ing landasan kaca pelampung umum utawa film silikon diselehake ing antarane. Kekuwatan mekanik lan ketahanan korosi kimia saka kaca sing dilapisi bisa ditambah kanthi nyiyapake film gabungan titanium silisida lan silikon karbida utawa nambahake karbon utawa nitrogen aktif ing film kasebut. Penemuan kasebut ana gandhengane karo kaca anyar sing dilapisi sing nggabungake fungsi insulasi lan panas isolasi lan kaca radiasi sing kurang. 4) Disiapake elemen semikonduktor, sing kalebu substrat silikon, ing endi gerbang, sumber lan saluran pembentuk , lapisan insulasi digawe ing antarane gerbang lan landasan silikon, gerbang kasebut digawe saka lapisan polisakaron ing lapisan insulasi lan lapisan silikon titanium ing lapisan polysilicon, lapisan pelindung digawe ing lapisan silikon titanium, lan pelindung lapisan, lapisan silikon titanium, lapisan polysilicon lan lapisan insulasi diubengi dening Ana telung lapisan lapisan struktur, yaiku lapisan tembok jurang nitride silikon, lapisan hidrofilik lan lapisan tembok jurang oksida silikon saka njero njaba. Lapisan silikon titanium dibentuk ing elektroda sumber lan elektroda saluran, lapisan dielektrik lapisan njero digawe ing landasan silikon, lan bukaan jendela kontak digawe ing lapisan dielektrik lapisan njero. Kanthi nggunakake skema teknis, model utilitas bisa kanthi lengkap ngisolasi elektroda kisi lan kabel ing jendela kontak, lan ora bakal ana fenomena sirkuit cendhak.

>> Ukuran Spesifikasi

COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA

COA
COA
COA

COA
COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita