Powder Titanium Hidrida, TiH2

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Titanium Hidrida, TiH2

Ing proses vakum minangka getter, ing produksi logam busa minangka sumber ahydrogen, lan bisa digunakake minangka sumber hidrogen kemurnian tinggi, uga bisa digunakake kanggo panyegelan logam-keramik lan metalurgi bubuk menyang titanium bubuk paduan. Digunakake kanggo welding, bisa digunakake minangka katalis polimerisasi


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Formula molekul  H2T1
CAS  7704-98-5
Sipat  bubuk abu-abu peteng
Titik lebur  400 C
Kapadhetan  3. 91 / cm3
Migunakake  Ing proses vakum minangka getter, ing produksi logam busa minangka sumber ahydrogen, lan bisa digunakake minangka sumber hidrogen kemurnian tinggi, uga bisa digunakake kanggo panyegelan logam-keramik lan metalurgi bubuk menyang bubuk bubuk aloi. Digunakake kanggo welding, bisa digunakake minangka katalis polimerisasi

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA
COA

>> Data sing gegandhengan

Properti Titanium Hidrida
Jeneng Cina: Titanium Dihydride; Titanium hidrogenasi;
Jeneng Inggris: TITANIUM HYDRIDE;
Nomer CAS: 7704-98-5;
Titik lebur: 400
Larut banyu: ora larut ing banyu
Rahasia: 3,91 g / cm3
Eksterior: bubuk utawa kristal abu-abu tuwa
Formula kimia: TiH2
Bobot molekul: 49,89
TiH2 minangka hidrida logam sing digawe saka titanium lan hidrogen. Aktif sacara kimia lan kudu dijaga saka suhu dhuwur lan oksidator sing kuwat. Amarga luwih stabil ing udhara, iki uga bisa digunakake kanggo nyiyapake hidrogen lan titanium hidroksida.
Bisa dipikolehi kanthi reaksi langsung hidrogen kanthi titanium logam. Nalika suhu luwih saka 300 ℃, titanium bisa nyedhot hidrogen lan pungkasane mbentuk senyawa kanthi rumus kimia TiH2. Yen digawe panas ing ndhuwur 1000 ℃, hidrogen titanium bakal dipecah dadi titanium lan hidrogen. Ing suhu sing cukup dhuwur, titanium lan hidrogen ana ing keseimbangan, lan tekanan parsial hidrogen minangka fungsi isi hidrogen lan suhu ing logam. Titanium hidrida uga duwe fase kekurangan hidrogen kompleks kanthi komposisi variabel lan interval TI-H sing beda-beda, sing ditliti kanthi akeh ing taun-taun pungkasan amarga bisa digunakake kanggo nggawe buffer, reflektor utawa peralatan proteksi suhu tinggi, lan bisa uga ing reaktor nuklir seluler .
Aplikasi titanium hidrida
Iki bisa digunakake minangka sumber hidrogen ing Pabrik logam umpluk lan minangka sumber hidrogen murni. Uga bisa digunakake kanggo panyegelan logam-keramik lan kanggo nyuplai titanium kanggo bubuk paduan ing metalurgi bubuk.
Titanium dihydride rapuh lan bisa digunakake kanggo nggawe bubuk titanium. Iki uga digunakake kanggo ngelas, ing endi titanium dihydride diurai kanthi termal kanggo nyepetake hidrogen ekologis lan logam titanium anyar, sing pungkasan bisa ningkatake pengelasan lan nambah kekuwatan las. Bisa digunakake minangka katalis kanggo reaksi polimerisasi.

>> Spesifikasi

COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita