Bubuk Titanium Nitride, TiN

Halo, ayo konsultasi produk!

Bubuk Titanium Nitride, TiN

digunakake minangka bahan konduktif bubuk lan bahan dekoratif sing akeh digunakake ing suhu dhuwur. nyandhang lan aerospace lan lapangan liyane. Bahan kasebut nduweni konduktivitas sing apik, bisa uga elektroda elektrolisis uyah lan kontak listrik lan konduktif liyane. Uga digunakake minangka bubuk matine mentah keramik, bahan konduktif


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  TIN
Nomer CAS  25583-20-4
Sipat  cak kuning
Kapadhetan  5. 449 / cm3.
Migunakake  bahan konduktif asowder lan bahan dekorasi digunakake ing suhu dhuwur. nganggo andaerospace lan lapangan liyane. Bahan kasebut nduweni konduktivitas sing apik, bisa ngekstrem elektroda elektrolisis uyah lan kontak listrik lan konduktif liyane. Uga torgy bekas, bubuk matine mentah keramik tine, konduktif

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Properti titanium nitride
Titanium nitide (TiN) duwe struktur NaCl sing khas, kalebu kisi kubik sing pasuryan, kanthi konstitusi kisi A = 0.4241nm. Atom titanium mapan ing pucuk sudut kisi kubik sing pasuryane. TiN minangka senyawa non-stoichiometric, lan komposisi stabil yaiku TIN0.37-TIN1.16. Konten nitrogen bisa owah ing sawetara tartamtu tanpa nyebabake pangowahan struktur TiN. Bubuk TiN umume coklat kuning,
Bubuk TiN ultrafine ireng, lan kristal TiN kuning emas. Titik leleh TiN yaiku 2950 ℃, kerapatan 5.43-5.44g / cm3, kekerasan Mohs 8-9, resistensi dampak termal sing apik. Sipat fisik lan kimia titanium nitride ditemtokake dening isi nitrogen. Nalika kandungan nitrogen saya mudhun, paramèter kisi nitrogen titanium saya mundhak, lan atose uga saya tambah mikroskopis, nanging resistensi seismik titanium nitrida saya mudhun. TiN nduweni titik leleh sing luwih dhuwur lan kerapatan ngisor tinimbang nitrida logam transisi.
2. Aplikasi titanium nitrida
Titanium nitride nduweni sifat fisik lan kimia sing apik, kayata titik leleh sing dhuwur, stabilitas kimia sing apik, kekerasan sing dhuwur, konduktivitas sing apik, konduksi panas lan kinerja cahya, lan liya-liyane, sing ndadekake penting banget ing macem-macem bidang, utamane ing bidang cermet anyar lan hiasan emas. Industri kasebut njaluk luwih akeh bubuk titanium nitrida. Minangka lapisan, titanium nitride duwe rega murah, resistensi abrasi lan tahan korosi, lan sifat-sifate luwih akeh tinimbang lapisan vakum. Prospek aplikasi titanium nitride wiyar banget.
Umume digunakake ing aspek ing ngisor iki:
(1) Timah iku biokompatibel lan bisa digunakake ing pangobatan klinis lan gastratologi.
(2) Titanium nitride nduweni koefisien gesekan sing sithik lan bisa digunakake minangka pelumas suhu tinggi.
(3) Titanium nitride, kanthi kilau logam, bisa digunakake minangka bahan dekorasi emas simulasi, lan duwe prospek aplikasi sing apik ing industri dekorasi emas pengganti; Titanium nitride uga bisa digunakake minangka lapisan emas ing industri perhiasan. Bisa digunakake minangka bahan potensial kanggo ngganti WC, saengga biaya aplikasi kanggo bahan bisa suda.
(4) Kekerasan super lan resistensi nyandhang, bisa digunakake kanggo pangembangan alat anyar, jinis alat anyar iki tinimbang daya tahan alat karbida semen biasa lan umur layanan bisa ditambah kanthi nyata.
(5) Titanium nitride minangka bahan keramik multi-fungsi anyar. Penambahan jumlah nitrit titanium menyang cermet seri TiC-Mo-Ni bisa nyempurnakake biji-bijian fase keras, saengga sifat fisik cermet wis apik banget ing suhu ruangan lan suhu dhuwur, lan tahan korosi suhu dhuwur lan resistensi oksidasi cermet wis apik banget.
Kekuwatan, kateguhan lan kekerasan keramik bisa ditambah kanthi nambah
Bubuk TiN kanggo keramik ing proporsi tartamtu. Titanium nitrida nanometer ditambahake ing keramik nanometer multiphase TiN / Al2O3, sing dicampur kanthi maneka warna cara (kayata metode campuran mekanis), lan bahan keramik sing dipikolehi ngemot nanopartikel nitrida titanium mbentuk jaringan konduktif ing njero. Materi iki bisa digunakake minangka komponen elektronik ing industri semikonduktor.
(6) Nambah sawetara TiN menyang bata magnesium-karbon bisa nambah resistensi erosi slag saka bata magnesium-karbon.
(7) Titanium nitride minangka bahan struktural sing apik banget, sing bisa digunakake kanggo thrusters injeksi uap lan roket. Titanium nitride uga akeh digunakake ing bantalan lan dering segel, sing nyorot efek aplikasi sing apik kanggo titanium nitride.
(8) Adhedhasar konduktivitas listrik titanium nitride sing apik banget, bisa digawe macem-macem elektroda lan kontak karo bahan kelas kapisan.
(9) Titanium nitride nduweni suhu superconduktor kritis sing dhuwur lan bisa digunakake minangka bahan superconduktor sing apik banget.
Titanium nitride nduweni titik leleh luwih dhuwur tinimbang nitrida logam transisi lan kapadhetan luwih murah tinimbang umume nitrida logam, dadi tahan panas sing unik.
(11) Titanium nitride bisa dilapisi ing kaca minangka film. Ing kasus refleksi inframerah luwih saka 75%, yen kekandelan film titanium nitride luwih saka 90nm, bisa nambah kinerja isolasi kaca kanthi efektif. Kajaba iku, kanthi nyetel persentasi unsur nitrogen ing ti nitride, warna film ti nitride bisa diowahi kanggo nggayuh efek estetis sing ideal.
Titanium nitride (TiN) minangka senyawa sing cukup stabil, sing ora bereaksi karo logam kayata zat besi, kromium, kalsium lan magnesium ing suhu dhuwur, lan tungku TiN ora tumindak karo asam asam lan slag dhasar ing atmosfer CO lan
N2. Mula, tungku TiN minangka wadhah sing apik kanggo nyinaoni interaksi antara baja cair lan sawetara elemen. TiN digawe panas supaya bisa ilang nitrogen ing vakum kanggo ngasilake titanium nitride kanthi kandungan nitrogen sing sithik.
TiN nduweni warna emas sing apik, titik leleh dhuwur, kekerasan dhuwur, stabilitas kimia sing apik, wetting kurang karo bahan struktural logam, lan konduktivitas lan superconduktivitas sing dhuwur, sing bisa digunakake ing bahan struktural suhu dhuwur lan bahan superconduktor.
Titanium nitride minangka bahan cermet multifungsi sing anyar kanthi titik leleh sing dhuwur, kekerasan sing dhuwur lan koefisien gesekan sing kurang, sing dadi konduktor panas lan listrik sing apik. Kaping pisanan, titanium nitrida minangka bahan struktural sing apik kanggo alat ceram sing kuat, propulsi jet uap, lan roket. Kajaba iku, titanium nitrida duwe koefisien gesekan sing sithik lan bisa digunakake minangka pelumas suhu dhuwur.
Titanium nitride kanggo bantalan lan cincin panyegelan nuduhake asil sing apik banget. Titanium nitride duwe konduktivitas sing dhuwur bisa digunakake minangka elektroda elektrolisis uyah cair, uga kontak titik, resistensi film lan bahan liyane. Titanium nitride minangka bahan superconduktor sing apik banget kanthi suhu superconduktor kritis sing dhuwur.

>> Sertifikat

COA
COA
COA
COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita