Bubuk Titanium kanggo Aditif Titanium, Ti

Halo, ayo konsultasi produk!

Bubuk Titanium kanggo Aditif Titanium, Ti

Titanium nduweni kekuwatan resistensi panas sing apik, ketahanan suhu sing kurang, lan ketahanan fraktur, mula digunakake kanggo bagean mesin pesawat lan bagean strukture roket lan rudal. Paduan titanium uga bisa digunakake minangka panyimpenan bahan bakar lan oksidan lan wadhah tekanan tinggi. Digunakake sacara umum ing nggawe kapal. industri kimia, pabrik peralatan telekomunikasi mekanik, aditif paduan aluminium


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Titanium nduweni kekuwatan resistensi panas sing apik, ketahanan suhu sing kurang, lan ketahanan fraktur, mula digunakake kanggo bagean mesin pesawat androcket lan komponen struktural rudal. Paduan titanium uga bisa digunakake minangka bahan bakar lan panyimpenan empan sapi lan wadhah tekanan tinggi. Iki digunakake ing shipbui lding. industri kimia, pabrik peralatan mekanik telekomunikasi, aluminium al aditif aditif.

Akeh No. Tandha toko

Komposisi kimia (%)

Unit

500g / potong

Bobot

Ti

F Flux

Kapadhetan

  NW  GW

 

20200210-3

 

Ti75% tablet

 

76.21

 

Balance,

aluminium

 

3.3g / cm

 

 

 

 

500g±2 g

 

 

 

Kirim menyang :
Inspeksi kualitas : Standar eksekutif: Kontrak Tanggal: 2020/2/05

COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita