Bubuk Titanium, Ti

Halo, ayo konsultasi produk!

Bubuk Titanium, Ti

Produk kasebut bubuk irregular abu-abu abu-abu kanthi kapasitas sedhot gedhe lan gampang murub ing kahanan suhu utawa suhu listrik.

Aplikasi: Bubuk titanium minangka jinis bubuk logam kanthi aplikasi sing wiyar.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

COA

>> COA

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Wêdakakêna titanium: Kemurnian: 95-99,4%, lsp. Produk kasebut bubuk irregular kanthi abu-abu kanthi kapasitas nyedhot gedhe lan gampang murub ing kahanan suhu utawa suhu listrik.

Aplikasi: Wêdakakêna titanium minangka wêdakakêna logam kanthi aplikasi wiyar. Yaiku metalurgi bubuk, bahan aditif bahan campuran. Iki uga minangka bahan baku penting kanggo cermet, agen pelapisan permukaan, aditif paduan aluminium, geter vakum listrik, nyemprot lan plating. Iki uga digunakake ing aerospace, nyemprot, metalurgi, kembang api lan industri liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita