Wêdakakêna Titanium Silicide, Ti5Si3

Halo, ayo konsultasi produk!

Wêdakakêna Titanium Silicide, Ti5Si3

Ti5Si3 nduweni titik leleh (2130 ℃), kerapatan rendah (4.65g / cm3) lan sifat suhu dhuwur banget kayata kekerasan suhu dhuwur, stabilitas suhu dhuwur lan resistensi oksidasi, saengga bisa digunakake kanggo bahan struktural suhu dhuwur ing ndhuwur 1300.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  Tasi2
CAS No.  12067-56-0
Kapadhetan  9,14 g / cm3
Titik lebur  2200 "C
Lamaran  kanggo tantalum silisida resistensi titik kurang leleh dhuwur, korosi resistensi, resistensi oksidasi suhu dhuwur lan silikon, bahan matriks karbon nduweni sifat sing apik kayata kompatibilitas sing apik, kayata bahan kothak, garis sambungan integral, lapisan resistensi oksidasi suhu dhuwur, lsp, ing elemen pemanas listrik , bidang bagean struktur suhu dhuwur lan piranti elektronik sing luwih akeh paneliti lan aplikasi

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spesifikasi

COA

>> Data sing gegandhengan

Properti lan aplikasi Ti5Si3:
Ti5Si3 duwe titik leleh (2130 ℃), kerapatan rendah (4.65g / cm3) lan sifat suhu dhuwur banget kayata kekerasan suhu dhuwur, stabilitas suhu dhuwur lan resistensi oksidasi, saengga bisa digunakake kanggo bahan struktural suhu dhuwur ing ndhuwur 1300 ℃. Titik lebur Ti5Si3 cedhak utawa luwih dhuwur tinimbang keramik struktural suhu dhuwur, nanging kerapatane luwih murah tinimbang keramik struktural suhu dhuwur lan paduan suhu tinggi, sing padha karo paduan titanium lan duweni potensi kanggo digunakake ing suhu dhuwur. Kajaba iku, amarga resistansi kurang lan resistensi termal, Ti5Si3 uga njanjeni struktur sambungan listrik lan lapisan penghalang difusi.

>> MSDS

COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita