Titanium Stannum karbida, Ti2SnC

Halo, ayo konsultasi produk!

Titanium Stannum karbida, Ti2SnC

Keramik Ti2SnC minangka jinis keramik struktur anyar kanthi struktur lapisan khusus sing bisa dimesin. Kasedhiya sifat logam lan keramik sing apik banget. Mirip karo logam, duwe kaluwihan konduktivitas listrik lan termal, mesin, toleransi karusakan dhuwur lan resistensi kejut termal.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Keramik Ti2SnC minangka jinis keramik struktur anyar kanthi struktur lapisan khusus sing bisa dimesin. Kasedhiya sifat logam lan keramik sing apik banget. Mirip karo logam, duwe kaluwihan konduktivitas listrik lan termal, mesin, toleransi karusakan dhuwur lan resistensi kejut termal. Kaya keramik, modulus elastisitas dhuwur, resistensi suhu dhuwur, resistensi oksidasi lan resistensi korosi. Adhasar kaluwihan ing ndhuwur, keramik Ti2SnC bisa uga digunakake minangka matriks utawa penguatan penerbangan, aerospace, senjata lan peralatan, industri nuklir, informasi elektronik lan lapangan teknologi tinggi liyane. Sanajan keramik Ti2SnC nduweni sifat komprehensif sing apik lan prospek aplikasi sing jembar, persiyapan materi iki angel lan kemurnian angel dikontrol, mula aplikasi keramik Ti2SnC diwatesi. Kaya sing diandharake ing literatur (J. Am. Ceram. Soc. 96, No. 10, 2013),

Keramik Ti2SnC sing ngemot FexSny, Sn lan TiC dipikolehi kanthi nggunakake Fe minangka asisten agen sinter lan bubuk campuran unsur panas sing panas ing 1150 ° C lan 50 MPa sajrone 10 jam.
Kaya sing diandharake ing literatur (J. Am. Ceram. Soc. 99, No.7, 2016), Ti, Sn lan grafit digunakake minangka bahan baku lan disinter ing suhu 1600 ° C ing tungku tabung kanthi atmosfer argon suwene 4 jam Keramik Ti2SnC ngemot impurities Sn lan TiC. Cara persiyapan sing dijelasake ing ndhuwur duwe wektu sing suwe, lan kotoran sing digawe TiC lan FexSny angel dibuwang, sing nyebabake efek keramik Ti2SnC banget.

Mula, persiyapan keramik Ti2SnC sing murni bisa dadi penting banget kanggo aplikasi material iki. Saiki, persiapan keramik Ti2SnC sing murni durung dilaporake ing publik.
COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita