Tablet titanium

Halo, ayo konsultasi produk!
  • Titanium Powder for Titanium Additive, Ti

    Bubuk Titanium kanggo Aditif Titanium, Ti

    Titanium nduweni kekuwatan resistensi panas sing apik, ketahanan suhu sing kurang, lan ketahanan fraktur, mula digunakake kanggo bagean mesin pesawat lan bagean strukture roket lan rudal. Paduan titanium uga bisa digunakake minangka panyimpenan bahan bakar lan oksidan lan wadhah tekanan tinggi. Digunakake sacara umum ing nggawe kapal. industri kimia, pabrik peralatan telekomunikasi mekanik, aditif paduan aluminium

  • Titanium Additive Tablet Al-Ti Tablets, Ti tables

    Tablet Al-Ti Tablet Aditif Tablet, tabel Ti

    Keuntungan panggunaan lan produk: pangaturan konsentrasi titanium saka seri A356 lan seri liyane, kanggo ngganti paduan utama, lan sing paling penting, kanggo nyuda biaya titanium