Tungsten Boride, WB

Halo, ayo konsultasi produk!

Tungsten Boride, WB

Tungsten boride nduweni titik leleh sing dhuwur, kekerasan sing dhuwur, stabilitas kimia lan liya-liyane

sifat lengkap. Ora mung bahan superhard anyar, nanging uga nduweni bahan sing dhuwur

kateguhan Iki minangka bahan anti peluru sing penting ing militer. Tungsten boride duwe

diagram fase sing akeh, lan strukture


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  BW
Nomer CAS  12007-09
Sipat  bubuk ireng lan abu-abu
Kapadhetan  10,77 g / cm3
Titik lebur 2900
Migunakake BW nduweni titik leleh sing dhuwur, kekerasan sing dhuwur, konduktivitas sing dhuwur lan resistensi highstance lan oksidasi kanggo macem-macem jinis media. Sifat-sifat sing apik iki nggawe senyawa WB sing akeh digunakake ing lingkungan sing keras. Mecah lapisan lan elektrodematerial korosi suhu tinggi, cetakan casting, wadhah lorong lan sapanunggalane.

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Tungsten boride
Kristal segi wolu putih perak.
Kapadhetan relatif 10,77, titik leleh udakara 2900 ℃.
Ora larut ing banyu, larut ing aqua regia.
Bubuk boron lan tungsten digawe panas nganti suhu dhuwur.

Tungsten boride nduweni titik leleh sing dhuwur, kekerasan dhuwur, stabilitas kimia lan sifat komprehensif liyane. Iku ora mung bahan superhard anyar, nanging uga duwe kateguhan sing dhuwur. Iki minangka bahan anti peluru sing penting ing militer. Tungsten boride duwe diagram fase sing akeh, lan struktur fase sing beda uga bisa diganti. Luwih saka 50 taun, boride paling dhuwur tungsten dianggep dadi WB4, sing nduweni grid atom boron telung dimensi. Stabilitas termodinamika lan sifat mekanik saka fase struktural karbida sistem tungsten ditliti kanthi sistematis kanthi nggabungake pitungan prinsip pisanan karo stabilitas termodinamika:
Boride paling dhuwur kanggo identifikasi tungsten yaiku WB3 sing kasusun saka atom boron planar 2 d, dudu WB4 kasusun saka 3-D grid atom boron telung dimensi.
Ditemokake manawa modulus geser mundhak kanthi nyuda energi mbentuk ing sistem boride tungsten, nuduhake manawa sifat mekanik gegandhengan banget karo stabilitas termodinamika.
Amarga sifat mekanik, listrik lan magnetik sing unik, tungsten boride narik kawigatene panelitian dhasar lan aplikasi ilmu material.
Amarga koefisien difusi gratis sing kurang saka WB, saiki, sintesis tungsten diboride kandhel biasane ditindakake kanthi sinter ing suhu lan tekanan sing dhuwur. Kosok baline, amarga B nguap ing suhu dhuwur. Mula, dheweke langsung nyiapake bahan blok WB kanthi bubuk tungsten lan bubuk boron angel dikontrol isi boron, lan boride rendah (kayata W2B) bisa digawe ing proses sinter, saengga bahan blok kandhel karo WB minangka fase utama ora bisa dipikolehi kanthi lengkap.
Bidang Aplikasi: Lapisan tahan - tahan lan film semikonduktor kanggo bagean tahan nyandhang.

>> Spesifikasi


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita