Paduan tungsten-kromium, W-Cr

Halo, ayo konsultasi produk!

Paduan tungsten-kromium, W-Cr

Paduan kromium-tungsten nduweni isi karbon sithik lan pengerasan sithik, nanging sawise karburasi lan quenching, kekerasan permukaan lan stabilitas termal mundhak sacara signifikan, sifat mekanik komprehensif apik, lan kateguhan pengaruh sing luwih dhuwur bisa dipikolehi. Paduan Cr - W nduweni sensitivitas dhuwur lan resistensi nyandhang ora apik ing kahanan nyandhang kasar.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Paduan kromium tungsten
Paduan kromium-tungsten nduweni kandungan karbon sithik lan pengerasan sithik, nanging sawise karburasi lan quenching, kekerasan permukaan lan stabilitas termal mundhak sacara signifikan, sifat mekanik komprehensif apik, lan kateguhan pengaruh sing luwih dhuwur bisa dipikolehi. Paduan Cr - W nduweni sensitivitas dhuwur lan resistensi nyandhang ora apik ing kahanan nyandhang kasar.
Bahan aplikasi Stadium duwe sifat mekanik sing apik lan digunakake umume, utamane kanggo alat alat kayu, pisau logam nglereni, pisau scraper kanggo papan benang, beban abot sing abot, pukulan sing nggawa beban baja, alat pneumatik lan mati amarga doyo lan nglereni mati penet mati.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita