Tungsten Silicide, WSi2

Halo, ayo konsultasi produk!

Tungsten Silicide, WSi2

Tungsten disilicate, uga dikenal minangka tungsten silicate, minangka silikon anorganik. Disilicate tungsten yaiku kristal tetragonal warna abu-abu (biru - ireng).


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA
COA
COA
COA
COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Tungsten disilicate, uga dikenal minangka tungsten silicate, minangka silisida anorganik.
Tungsten disilicate yaiku kristal tetragonal ireng - abu-abu (biru - ireng).
Jeneng Cina: tungsten disilicate
Jeneng asing: Tungsten Disilicide
Formula molekul: WSi2 Poin jumlah bocah: 240.01
Kapadhetan: 9,4 (g / mL, 25 points) titik leleh (ºC): 2165
Kelarutan: ora larut ing banyu CAS: 12039-88-2 MDL: MFCD00049704
Sipat fisik lan kimia: Sipat fisik kaya ing ngisor iki: rumus molekul kimia: WSi2, titik leleh: 2165 ℃, kerapatan: 9.3g · cm3, titik leleh: 2160 ℃ (3920 ° F, 2,430K), tahan oksidasi sing apik, larut ing aqua fluorida, nanging ora larut ing banyu. Bahan kimia disilikat tungsten ditampilake kaya ing ngisor iki: bisa reaksi kanthi kuat karo akeh zat, kayata asam kuat, fluor, oksidan lan senyawa interhalogen.
Bidang Aplikasi: WSi2 asring digunakake ing mikroelektronika minangka bahan kejut listrik, kalebu resistensi 60-80 mu Ω cm. Iki uga asring digunakake minangka shunt ing kabel polysilicon kanggo nambah konduktivitas lan kecepatan sinyal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita