Paduan Aluminium Vanadium, V-Al

Halo, ayo konsultasi produk!

Paduan Aluminium Vanadium, V-Al

Paduan aluminium vanadium minangka jinis bahan paduan canggih sing akeh digunakake ing bidang aerospace. Paduan aluminium Vanadium minangka campuran paduan kanthi titik leleh minimal 1600 ℃ (kalebu V40%). Umume digunakake minangka aditif unsur kanggo paduan titanium, superalloy lan sawetara paduan khusus.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Paduan aluminium vanadium minangka jinis bahan paduan canggih sing akeh digunakake ing bidang aerospace. Paduan aluminium Vanadium minangka campuran paduan kanthi titik leleh minimal 1600 ℃ (kalebu V40%). Umume digunakake minangka aditif unsur kanggo paduan titanium, superalloy lan sawetara paduan khusus. Nduwe kekerasan, elastisitas, resistensi banyu laut lan entheng, digunakake kanggo nggawe pesawat laut lan glider banyu. Tampilan paduan aluminium Vanadium minangka blok kilau logam abu-abu perak. Kanthi paningkatan konten vanadium ing paduan, luster logam ditambah, atose saya tambah lan kandungan oksigen saya akeh.
Aplikasi paduan aluminium vanadium:
Paduan aluminium vanadium minangka jinis bahan paduan canggih sing akeh digunakake ing bidang aerospace. Nduweni kekerasan, elastisitas, resistensi banyu laut lan entheng. Iki digunakake kanggo nggawe pesawat laut lan tukang banyu. Mung sawetara negara ing donya, kayata Amerika Serikat lan Jerman, sing entuk produksi industri.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita