Powder Vanadium Boride, VB2

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Vanadium Boride, VB2

Vanadium boride (VB2) nduweni struktur kristal enem persegi kanthi titik leleh 2980 ° C, atose banget, lan suhu anti-oksidasi 1000 ° C. Bisa digunakake ing bahan keramik konduktif lan lapangan liyane, lan kalebu kanggo kristal atom.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul VB2
Nomer CAS 12045-27-1
Sipat  bubuk ireng lan abu-abu
Kapadhetan  5,1 g / ml
Titik lebur 2980
Lamaran digunakake ing bahan keramik konduktif lan lapangan liyane. lapangan bater udhara

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Vanadium boride (VB2) nduweni struktur kristal enem persegi kanthi titik leleh 2980 ° C, atose banget, lan suhu anti-oksidasi 1000 ° C. Bisa digunakake ing bahan keramik konduktif lan lapangan liyane, lan kalebu kanggo kristal atom.

Produk sifat Vanadium diboride:
VB2 duweni ciri titik leleh sing dhuwur, kekerasan sing dhuwur, konduktivitas sing apik lan konduktivitas termal, lan bisa nahan korosi logam cair. Bisa digunakake kanggo nggawe bahan struktural suhu dhuwur lan nduwe aplikasi penting ing lingkungan ekstrem kayata suhu ultra-dhuwur lan smelting logam. Kajaba iku, AS minangka bahan elektroda kanggo batere alkali, VB2 nduweni kapasitas debit gedhe lan minangka bahan energi anyar. Uga bisa digunakake ing bahan keramik konduktif lan lapangan liyane.

Aplikasi produk Vanadium diboride:
Minangka bubuk bahan baku keramik sing apik, digunakake kanggo ngasilake film sing tahan lan tahan semi.

>> Spesifikasi



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita