Powder Karbida Vanadium, VC

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Karbida Vanadium, VC

duwe stabilitas kimia sing apik lan kinerja suhu dhuwur Digunakake ing film, target, bahan las, penyemprotan, alat pemotong, industri baja, aerospace, lan lapangan liyane. Minangka agen koreksi logam campuran karbida keramik lan tungsten, bisa nambah kinerja paduan kanthi signifikan


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Formula molekul  VC
Kode CAS  12070-10-9
Sipat  bubuk ireng abu-abu
Titik lebur  2800'C
Kapadhetan  5. 41g / cm3
Migunakake  duwe stabilitas kimia sing apik lan kinerja suhu tinggi Film, target, bahan las, penyemprotan, alat pemotong, industri baja, erospace, lan lapangan liyane. Minangka agen refinement alloygrain karbida karbida keramik lan tungsten, bisa nambah kinerja paduan kanthi signifikan

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Karbida Vanadium
CAS: 12070-10-9; 11130-21-5
EINECS: 235-122-5
Formula molekul: VC
Bobot molekul: 62,95
Properti: Vanadium karbida minangka bubuk logam abu-abu sing ngemot karbon (massa) 19,08%,

kalebu sistem kristal kubik natrium klorida.
Kapadhetan (g / mL, 25 ℃): 5.77
Kapadhetan uap relatif (g / mL, hawa = 1): ora ditemtokake
Titik lebur (℃): 2810
Titik didih (℃, tekanan atmosfer): 3900
Lumrahe saka
Stabil ing suhu lan tekanan normal. Oksida bahan sing diindhari. Kekerasan Mikro Vickers (mbukak 50g) 2944kg / mm, nduweni titik leleh dhuwur (2830 high). Panggunaan bisa digunakake minangka pemurni gandum ing paduan keras, alat pemotong lan industri pembuatan baja, sing bisa nambah sipat paduan kanthi jelas.
Digunakake kanggo nglereni paduan sing angel, ngasilake film tahan pakai lan film semikonduktor.
Vanadium karbida kanthi kekerasan dhuwur, titik leleh lan kekuatan suhu dhuwur lan karakteristik umum karbida logam transisi, uga konduktivitas lan konduktivitas termal sing apik, mula ing logam besi lan baja, paduan keras, produk elektronik, katalis lan bahan lapisan suhu dhuwur lan lapangan liyane duwe macem-macem aplikasi. Dilaporake ing literatur manawa stabilitas termodinamika macem-macem penghambat karbida nemtokake efek hambat, lan urutan efek hambat yaiku VC> Mo2C> Cr3C2> NbC> TaC> TiC> ZrC. Kajaba saka vanadium karbida uga bisa digunakake minangka fase hard kanggo nambah hardness lan urip karbida semen, lan nyuda magnetisasi jenuh, remanensi, meksa gaya magnetik, produk energi magnetik, permeabilitas magnetik lan suhu Curie karbida semen kanggo ngasilake paduan non-magnetik.
Kanthi nambah aplikasi karbida semen ing senjata lan peralatan teknologi tinggi, sains lan teknologi canggih lan energi nuklir, perlu luwih ngoptimalake kinerja paduan WC. Cara paling apik yaiku nyaring gandum lan nyiyapake ultrafine utawa uga karbida semen sing dibangun nanostruktur. Kanggo bubuk karbida semen nanometer, tuwuh gandum nalika disinter ing suhu 1 150 ℃. Yen suhu pembubaran penghambat luwih dhuwur, mula ora mung angel main peran penghambat, nanging malah ngrusak kinerja karbida semen. Mula, kebutuhan kanggo penghambat biji-bijian nano saya akeh banget, lan nyiyapake bubuk nano-vanadium karbidaid wis narik kawigatene para panliti. Amarga afinitas karbon dadi oksigen mundhak kanthi paningkatan suhu, lan afinitas macem-macem logam nganti oksigen mudhun kanthi paningkatan suhu, logam utawa karbida sing cocog bisa disiapake kanthi nyuda oksida karbon ing suhu dhuwur. Pengurangan karbon produk utama kanggo CO, CO2, bisa ngilangi produk kanthi kedadeyane polusi kotoran liyane. Mula, cara nyuda karbohidrat duwe ciri proses sederhana, gampang kasedhiya bahan baku, bisa baleni lan liya-liyane, lan nduweni nilai praktis sing dhuwur.

Aplikasi】
Vanadium karbida kanthi kekerasan dhuwur, titik leleh lan kekuatan suhu dhuwur lan karakteristik umum karbida logam transisi, uga konduktivitas listrik lan termal sing apik, mula ing logam besi lan baja, paduan keras, produk elektronik, katalis lan bahan lapisan suhu dhuwur lan lapangan liyane duwe macem-macem aplikasi. Antarane, karbohidrat vanadium bisa ditambahake ing baja kanggo nambah sifat baja komprehensif kayata resistensi nyandhang, resistensi korosi, ketahanan, kekuatan, kemuluran, atose lan tahan lelah termal, lan bisa digunakake minangka bahan tahan aus ing pemotongan beda nganggo alat tahan. Kajaba iku, vanadium karbida minangka katalis anyar wis akeh digunakake amarga akeh kegiyatan, selektivitas, stabilitas lan resistensi tumrap "keracunan katalis" ing reaksi hidrokarbon. Kajaba iku, vanadium karbida uga bisa digunakake minangka sumber karbon anyar kanggo nyintesis intan. Peran vanadium karbida sing paling penting yaiku digunakake minangka penghambat gandum ing karbida semen lan cermet, sing kanthi efektif bisa nyegah tuwuh pari-parian WC sajrone proses sinter.

>> Spesifikatif

COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita