Powder Vanadium Hydride, VH2

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Vanadium Hydride, VH2

Vanadium hydride (VH2), nalika suhu mundhak saka 25 ° C nganti 200 ° C, tekanan emisi hidrogen bakal mundhak banget saka 0,19 mpa (1,9 tekanan atmosfer) dadi 87 mpa (870 tekanan atmosfer), sing bisa diarani kompresor sing becik.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Formula molekul  VH2
CAS  Ora ana
Sipat  bubuk ireng abu-abu
Titik lebur  Ora
Kapadhetan  Noaa - 6
Migunakake  aditif metalurgi

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Vanadium hidrogenasi
Jeneng Cina: Vanadium hydride
Hidrida vanadium
Formula molekul: VH2
Bobot molekul: 55,9812

Vanadium hydride (VH2), nalika suhu mundhak saka 25 ° C nganti 200 ° C, tekanan emisi hidrogen bakal mundhak banget saka 0,19 mpa (1,9 tekanan atmosfer) dadi 87 mpa (870 tekanan atmosfer), sing bisa diarani kompresor sing becik. Vanadium hidrida minangka hidrida logam transisi. Unsur skandium, vanadium, kromium, nikel, paladium, lanthanida lan aktinida ing logam transisi bisa mbentuk senyawa biner kanthi hidrogen.
Properti vanadium hidrida:
(1) VH2 pancen ora stabil. Nalika suhu 13 ℃, tekanan disosiasi nganti 1.01 × 105Pa. Formula reaksi yaiku 2VH2 → 2VH + H2.
(2) Hidrida vanadium logam minangka zat logam abu-abu, sawise nyerep hidrogen, ekspansi kisi.
(3) Kapadhetan hidrida udakara 6% ~ 10% luwih murah tinimbang logam vanadium.
(4) Vanadium logam dadi rapuh sawise nyerep hidrogen. Dipanaskan nganti 600 ℃ ~ 700 ℃ ing vakum, hidrida vanadium bosok. Kanthi ngeculake hidrogen, kekerasan vanadium mudhun lan properti plastik dipulihake.
(5) Ora sesambungan karo banyu, uga karo asam hidroklorat sing nggodhok, nanging dioksidasi dening asam nitrat. Vanadium hidrida digunakake ing paduan panyimpenan hidrogen, kapasitas panyimpenan hidrogenane gedhe, minangka senyawa sing njanjeni.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita