bunuh diri vanadium, VSi2

Halo, ayo konsultasi produk!

bunuh diri vanadium, VSi2

Kristal prismatik logam. Kapadhetan relatif yaiku 4,42. Ora larut ing banyu col lan banyu panas, larut ing asam hidrofluorat, larut ing etanol, eter lan asam. Cara: miturut tandhingane, rasio vanadium pentoxide karo silikon reaksi ing 1200 ℃, utawa bakal padha karo logam Vanadium bisa dipikolehi kanthi reaksi vanadium karo silikon ing suhu dhuwur.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spesifikasi

COA

>> Data sing gegandhengan

Formula kimia VSi2. bobot molekul 107,11。 Kristal prismatik logam. Kapadhetan relatif yaiku 4,42. Ora larut ing banyu adhem lan banyu panas, larut ing asam hidrofluorat, larut ing etanol, eter lan asam. Cara: miturut tandhingane, rasio vanadium pentoxide karo silikon ing 1200 ℃, utawa bakal padha karo logam Vanadium bisa dipikolehi kanthi reaksi vanadium kanthi silikon ing suhu dhuwur. Aplikasi: digunakake kanggo resistensi asam lan resistensi geni
Ilmu Material.

1. Preparasi film tipis silikon vanadium. Lapisan silikon tipis kanthi sifat sing apik bisa langsung disintesis kanthi implantasi ion logam vanadium kanthi kapadhetan balok dhuwur. Kanthi paningkatan kepadatan balok, fase silisida vanadium tuwuh, lan resistensi lembaran Rs saka silisida tipis mudhun kanthi cetha. Nalika kerapatan balok 25 μ A / cm2, RS tekan nilai minimal 22 ψ, sing nuduhake yen silisida terus-terusan wis digawe. Analisis difraksi sinar-X nuduhake yen patang jinis silikon vanadium, kalebu V3Si, V5Si3, V3Si5 lan VSi2, dibentuk ing lapisan implan. Sawise anil, RS mudhun kanthi cetha, rs minimal bisa dikurangi dadi 9 ψ, lan resistivitas bisa nganti 72 μ ψ m, sing nuduhake kualitas lapisan tipis silikos vanadium wis luwih apik. Sawise injeksi kepadatan balok lan anil, fase silikon vanadium tuwuh luwih akeh. Injeksi kepadatan balok dhuwur lan anil udara anil suhu tinggi (1200 ℃) stil.

2. Vanadium silicide minangka jinis bahan keramik sing nyerep swara. Lapisan permukaan kanthi properti sing nyerep swara ditutupi ing permukaan lapisan dhasar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita