Paduan Aluminium Zirconium, Zr-Al

Halo, ayo konsultasi produk!

Paduan Aluminium Zirconium, Zr-Al

Istilah umum kanggo persiyapan utawa piranti sing nyerep kanthi efektif molekul gas tartamtu, digunakake kanggo njupuk utawa njaga vakum, lan kanggo ngresiki gas.
Jeneng Cina: bubuk aloi aluminium zirconium, aluminium zirconium 16 Aja diarani: Agen degassing
Panggunaan: Digunakake kanggo njupuk lan njaga vakum, lsp


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Istilah umum kanggo persiapan utawa piranti sing efektif nyerep molekul gas tartamtu,

digunakake kanggo njupuk utawa njaga vakum, lan kanggo ngresiki gas.
Jeneng Cina: bubuk aloi aluminium zirconium, zirconium aluminium 16 getter
Aja diarani: Agen degassing
Panggunaan: Digunakake kanggo njupuk lan njaga vakum, lsp
Kudu digunakake: produksi piranti vakum listrik lan teknik mekanik disiplin liyane
Bidang aplikasi
Peran utama
Bubuk paduan aluminium zirconium digunakake ing piranti elektronik vakum, sing nggawe lingkungan kerja sing apik kanggo piranti, nyetabilake parameter karakteristik piranti, lan pengaruhe penting ing kinerja lan umur layanan piranti:
(1) Ing wektu cendhak kanggo nambah derajat vakum piranti vakum (dappa ing ndhuwur), ing piranti sawise ngilangi knalpot lan proses penuaan kanggo ngilangi sisa gas lan gas sing dirilis maneh, kondusif kanggo nyepetake wektu knalpot;
(2) Jaga gelar vakum tartamtu sajrone panyimpenan lan operasi piranti;
(3) Piranti panyerepan nalika wiwitan lan ora normal tumindak dumadakan getih, kanthi efektif nglindhungi katoda lan unsur sensitif liyane.

Panganggo sing ora evapotranspirasi
Zirconium - bubuk paduan aluminium minangka bahan bakar non-evapotranspirasi sing digawe saka bahan inspirasi kanthi suhu penguapan sing dhuwur. Getter iki ora mbutuhake evapotranspirasi, nanging kudu diaktifake sadurunge nduweni sifat inspiratif. Aktivasi tegese geter digawe panas kanthi bener dadi kapasitas inspirasi sing kuat.
Sajrone aktivasi, gas sing dipancarkan dening getter bisa dievakuasi dening pompa vakum utawa di sedot saka geter evapotranspirasi. Panganggone non-evapotranspirasi sing diaktifake bisa diarepake kanthi jumlah akeh ing suhu operasi. Getter non-evapotranspiration nyerep gas tabung kanthi bentuk penyerapan lumahing gas lan difusi gas menyang geter. Bahan geter sing ora digunakake kanggo evapotranspirasi sing umum digunakake yaiku: titanium, zirconium, tantalum, thorium lan sapanunggalane, zirconium getter utama digunakake paling. Kayata zirconium aluminium 16 getter lan liya-liyane.
Teknologi aplikasi bubuk bubuk paduan aluminium Zirconium ekonomis, sederhana, efektif lan awet kanggo entuk swasana vakum sing apik ing njero tabung. Iki nduweni peran penting ing pangembangan lan produksi piranti vakum listrik kanthi umur dawa, reliabilitas sing dhuwur lan kinerja sing apik.
Iki ora mung digunakake ing piranti elektronik vakum, kayata ampli resepsi, tabung listrik, tabung gambar TV putih lan putih, tabung osiloskop, tabung kamera, tabung gelombang lelungan, lampu neon lan lampu debit tekanan tinggi, lsp. nanging uga aplikasi manufaktur katoda cahya, reaktor nuklir, piranti fusi nuklir sing dikendhaleni, laser gas, pemurnian gas langka, vakum dhuwur, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita