Powder Zirconium Carbide, ZrC

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Zirconium Carbide, ZrC

digunakake kanggo nyiapake lapangan berteknologi tinggi kanthi kinerja tinggi kaya karbida semen kinerja, aerospace, energi atom, tekstilelektronika, lapisan, film hard lan otomatisasi metalurgi. Materi fungsional karbonomposit anyar bisa ningkatake resistensi suhu tinggi saka produke, kandhutan materal sing akeh banget lan materale tahan suhu tinggi, mesin roket digunakake minangka mater propellantraw padhet Keuntungan Huaxin: panggunaan proses peleburan logam murni, proses non-redoks impurities, isi oksigen kurang


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Formula molekul Zrc
Kode CAS  12070-14-3
Sipat  powde ireng abu-abu
Titik lebur  3540. C
Kapadhetan  6. 78g / cm3. -
Migunakake  digunakake kanggo nyiapake lapangan berteknologi tinggi kanthi performa tinggi kaya karbida semen kinerja, aerospace, energi atom, tekstilelektronika, lapisan, film hard lan otomatisasi metalurgi. Materi fungsional karbonomposit anyar bisa nambah resistensi suhu tinggi saka produke, kandhutan matéal leleh sing dhuwur lan matéal tahan suhu tinggi, mesin roket sing digunakake minangka mater propellantraw sing padhet
Kauntungan Haixin  panggunaan proses peleburan logam murni, proses pangurangan rendah redoksida, kadar oksigen kurang

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA
COA

>> Data sing gegandhengan

Jeneng Inggris: Zirconium Carbide
CAS no. : 12070-14-3
EINECS no. : 235-125-1
Formula molekul: ZrC
Bobot molekul: 103.2347
Kapadhetan 6,73
Keramik karbida zirconium. Formula kimia yaiku ZrC, kisi abu-abu, kubik sing padu ing pasuryan. Titik lebur yaiku 3540 ℃, kepadatan teoritis yaiku 6.66g / cm3, koefisien ekspansi termal yaiku 6,7 × 10-6C-1, microhardness yaiku 2600kg / mm2, resistivitas yaiku 57 ~ 75 · cm, suhu oksidasi intensif yaiku 1100 ~ 1400 ℃. Ora larut ing asam klorida, nanging larut ing asam nitrat. Bubuk umume digawe kanthi nyuda
ZrO2 nganggo karbon, banjur sawise nyetak, sinter lan keramik. Bisa digunakake minangka elektroda, wadhah tahan panas lan bahan emisi elektron katoda.
Bahan kimia
Kristal kubik abu-abu peteng kanthi kilau logam, rapuh. Titik lebur yaiku 3540 ℃. Titik sing umob 5100. Kapadhetan sing jelas yaiku 6,70g / cm3. Mohs atose 8 ~ 9. Ora larut ing banyu adhem lan asam klorida. Larut ing asam hidrofluorat sing ngemot asam nitrat utawa hidrogen peroksida lan asam sulfat konsentrasi panas. Zirconium tetrachloride dibentuk kanthi reaksi karo gas klorin ing suhu dhuwur. Ing 700 ℃, zirconia diasilake dening pembakaran ing udara lan ora bereaksi karo banyu.
Fitur utama:
Kemurnian dhuwur, ukuran partikel cilik, distribusi seragam, area permukaan spesifik sing gedhe, kegiatan permukaan sing dhuwur, kepadatan kurang, tahan suhu dhuwur, resistensi oksidasi, kekuatan dhuwur, kekerasan dhuwur, konduktivitas termal sing apik.
PENGGUNAAN utama:
Zirconium karbida digunakake ing serat: macem-macem isi bubuk silikon karbida karbida karbida lan cara nambah sifat serat panyerepan inframerah saka serat, nalika kandungan karbida zirconium lan serat karbohidrat silikon yaiku 4% (bobote), cedhak serat sing nyerep inframerah paling, tambah karbida zirconium lan silikon karbida ing cangkang serat cedhak efek panyerepan infra merah luwih apik kanggo ditambahake ing

efek lapisan inti;
2 zirconium karbida ditrapake ing insulasi termal lan tekstil sing ngatur suhu kanthi anyar: zirconium karbida duwe karakteristik panyerapan cahya sing bisa ditampilake, nggambarake sinar inframerah, nalika nyedhot energi gelombang pendek 2 m ing sangisoré 95% sinar srengenge, liwat konversi panas , energi bisa disimpen ing materi, uga duwe ciri refleksi luwih saka 2 dawa gelombang inframerah. Zirconium bisa digunakake ing jinis pengawetan panas lan tekstil sing ngatur suhu.
Zirconium karbida digunakake ing paduan keras, metalurgi bubuk, kasar, lsp. Zirconium karbida minangka titik leleh sing penting, kekuatan dhuwur lan resistensi korosi saka bahan struktural suhu dhuwur. Karakteristik sing apik banget nduwe papan aplikasi sing apik ing karbida semen. Bisa nambah kekuatan lan korosi resistensi paduan keras.

4. Zirconium karbida bisa digunakake ing lapisan minangka lapisan tahan suhu tinggi kanggo nambah sifat-sifat permukaan;
5. Zirconium karbida (ZRC) modifikasi bahan fungsional komposit karbon-karbon: modifikasi serat karbon bisa nambah kekuatan serat karbon. Nambah resistensi lemes serat karbon, ningkatake resistensi nyandhang lan tahan suhu dhuwur.
Efek modifikasi bahan serat aerospace jelas banget.

>> Spesifikasi

COA
COA
COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita