Powder Zirconium Hydride, ZrH2

Halo, ayo konsultasi produk!

Powder Zirconium Hydride, ZrH2

Zirconium digunakake kanthi industri kanggo kembang api, agen fluks lan kontak. Iki digunakake minangka agen mudhun ing reaktor nuklir Ing tabung vakum, getter uga digunakake ing segel logam-keramik. Agen nyuda kuwat, agen umpluk, aditif karbida karbida lan metalurgi bubuk


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

Formula molekul -  H2zr
Nomer CAS  7704-99-6
Sipat  bubuk ireng abu-abu
Titik lebur  700 "C
Kapadhetan  5. 47 g / cm3
Lintasan  Zirconium digunakake kanthi industri kanggo kembang api, agen fluks lan kontak. Iki digunakake minangka agen mudhun ing reaktor nuklir Ing tabung vakum, geter uga digunakake ing segel logam-keramik. Agen nyuda kuwat, agen umpluk, aditif semen karbida lan metalurgi bubuk

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Properti zidonium hidrida
Jeneng Inggris: zirconium hydride / zirconium dihydride
EINECS 231-727-3
bobot molekul ZrH2
bobot molekul 93,24
zirconium hidrida kimia ZrH2, kerapatan 5.6g / cm3, disiapake kanthi cara sing padha karo titanium hidrida, suhu hidrogenasi biasane 900 yaiku bubuk stabil sing stabil kanggo udhara lan banyu ing kahanan normal. Bisa banget karo reaksi antioksidan lan asam, bisa lancar nalika kobong, ing 300 wiwit rusak ing vakum, ing 500-700 tampilan hidrida zirkonium dekomposisi lengkap yaiku logam, bubuk ireng ngasilake panas 124 kj / mol, lan konduktivitas listrik ing antarane logam lan semikonduktor, 10-3 nalika tekanan 1,33 pa 400 pelepasan hidrogen kanggo logam lan asam lemah ing banyu, ing kahanan normal ora reaksi, larut ing 1% ~ 5% asam hidrofluorat bisa reaksi kanthi kuat karo oksidan lan asam sing bakal diobong, kobong Tujuane zirconium hidrida
Zirconium hidrida digunakake kanggo fluks kembang api lan agen pengapian ing industri, digunakake ing reaktor nuklir minangka moderator, getter ing tabung vakum, uga digunakake ing industri titanium hidrogenasi hidrogenasi segel keramik lan hidrida zirkonium nduweni akeh generasi lan pasokan, nanging umume digunakake kanggo keperluan militer zirconium hidrida minangka reduktansi kuwat sing digunakake minangka aditif kanggo nyiapake ferroalloy deoxidizer lan desulphurizer dicampur karo kalsium karbida lan nitrida, bisa digunakake minangka lapisan logam amarga bisa nyusup keramik, golek logam - pengikat keramik digunakake kanggo tabung vakum lan komponen keramik Kajaba iku, digunakake minangka reduktor neutron lan bahan liyane saka stasiun tenaga nuklir, getter kanggo tabung vakum, jebakan geni lan fluks, lan liya-liyane. Tuladhane yaiku:

1) Preparasi jinis lapisan resistensi hidrogen hidrogen zirkonium.
2) nyiyapake bubuk semprotan, kalebu bubuk bubuk zirconium hidrida bubuk aluminium lan bubuk boron karbida.
3) nyiyapake tempel perak layar tutul.

>> Spesifikasi

COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita