Paduan wesi Zirconium, Zr-Fe

Halo, ayo konsultasi produk!

Paduan wesi Zirconium, Zr-Fe

Zirconium iron minangka campuran wesi sing kasusun saka zirconium lan zat besi, silikon, aluminium lan unsur liyane. Wesi zirconium sing digunakake kanggo nggawe baja yaiku zirconium ferrosilicon, ngemot Zr15% ~ 45%, Si30% ~ 65%. Produk sing diproduksi nganggo metode aluminothermic diarani zat besi zirconium amarga ngemot aluminium, ngemot Zr> 15%.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA

>> Data sing gegandhengan

Paduan wesi zirkonium
Zirconium iron minangka campuran wesi sing kasusun saka zirconium lan zat besi, silikon, aluminium lan unsur liyane. Wesi zirconium sing digunakake kanggo nggawe baja yaiku zirconium ferrosilicon, ngemot Zr15% ~ 45%, Si30% ~ 65%. Produk sing diproduksi nganggo metode aluminothermic diarani zat besi zirconium amarga ngemot aluminium, ngemot Zr> 15%.
Zirconium lan wesi mbentuk senyawa stabil FeZr2 (45,1% ZR) kanthi titik leleh 1650 ℃. Ing 16% Zr, titik leleh eutektik yaiku 1330 ℃. Titik lebur eutektik udakara 940 ℃ nganti 84% Zr.
Minangka bahan tambahan deoksidizer lan paduan, zat besi zirconium digunakake ing paduan suhu tinggi khusus, baja kekuatan tinggi paduan rendah, baja kekuatan tinggi lan besi cor, banjur digunakake ing teknologi atom, pabrik penerbangan, teknologi radio lan sapanunggalane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita