Zirconium Nickel Alloy, Zr-Ni

Halo, ayo konsultasi produk!

Zirconium Nickel Alloy, Zr-Ni

Minangka jinis panyimpenan hidrogen lan bahan pembakaran anyar, bubuk aloi Zr30Ni70 mung nomer loro kanggo bubuk Zr lan akeh digunakake ing industri militer, pertambangan lan produk elektronik. Bubuk paduan Zr30Ni70 minangka bahan pembakaran anyar kanggo ngganti bubuk Zr minangka tren pangembangan saiki ,


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Minangka jinis panyimpenan hidrogen lan bahan pembakaran anyar, bubuk aloi Zr30Ni70 mung nomer loro kanggo bubuk Zr lan akeh digunakake ing industri militer, pertambangan lan produk elektronik. Bubuk paduan Zr30Ni70 minangka bahan pembakaran anyar kanggo ngganti bubuk Zr minangka tren pangembangan saiki , amarga akeh kegiatan bubuk zirconium murni, bebaya geni kena udara, lan ing proses panyimpenan gampang rusak; Minangka bahan panyimpenan hidrogen sing apik, paduan Zr30Ni70 duwe panelitian lan prospek aplikasi sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita