Zirconium Nitride, ZrN

Halo, ayo konsultasi produk!

Zirconium Nitride, ZrN

digunakake ing Pabrik kranjang panas, tekanan aluminium, bismut, kadmium, timah, timah lan wadhah asam panyimpenan sing digawe panas. Alat keras komposit nano karbida semen karbida suhu konduktif Bahan konduktif keramik dhuwur, bahan tahan tahan panas, bahan penguat dispersi, umume digunakake ing perangkat keras, bahan bangunan, barang saniter lan bagean logam saben dinane ing ndhuwur arah aplikasi


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Produk

Formula molekul  ZRN
Nomer CAS  25658-42-8
Sipat  kristal kubik kuning cahya
Kapadhetan  709g / cm3
Titik lebur  2980'C
Migunakake  digunakake kanggo Pabrik kranjang panas, tekanan aluminumbismut, kadmium, timah, timah lan wadhah asam panyimpenan. Alat nanocompositehard karbida semen Bahan konduktif keramik suhu tinggi, bahan tahan tahan panas, bahan penguat dispersi, umume digunakake ing perangkat keras, bahan bangunan, barang kebersihan, lan bagean logam saben dinane ing ndhuwur aplikasi.

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Zirconium nitride NGGUNAKAN:
Zirconium nitride nduweni sifat neutron sing apik, sifat fisik termal lan stabilitas kimia ing lingkungan suhu dhuwur, lan titik leleh dhewe. Iki minangka salah sawijining sistem sing dibutuhake pilihan materi IMF kanggo sistem fisi nuklir generasi kaping papat. Senyawa (Zr - N) minangka pangowahan komposisi lan macem-macem struktur kristal, kayata: ing sistem paduan Zr - N, nemokake senyawa campuran ZrN, o - Zr ₃ N ₄, c - Zr ₃ N ₄.

Dheweke ora mung duwe sifat kimia sing apik banget, ora mung bisa digunakake ing persimpangan Josephson, lapisan diffuse, thermometer kurang, lsp, nanging uga bisa digunakake ing koil listrik terpadu 3D, transistor adhedhasar logam. Sanalika, senyawa ZR-N iki luwih unggul tinimbang zirconium murni ing resistensi nyandhang, resistensi oksidasi lan tahan korosi, lan liya-liyane, lan nduweni suhu kritis superconduktor sing dhuwur, mula bisa dadi superconduktor sing apik banget, kanthi nilai panggunaan sing dhuwur.
Zirconium nitride umume digunakake ing lapisan pelindung reaktor nuklir bahan paduan, jet mesin roket aerospace saka bahan paduan suhu tinggi, bahan paduan rudal artileri, lan produksi petroleum lan kimia nyuda reaktor klorida utawa wadhah bahan tahan korosi, nanging uga akeh digunakake ing aplikasi industri, kayata aksesoris mobil, peralatan komunikasi seluler lan kamera lan produk digital liyane kayata lapisan alangan difusi lapisan anti korosi lan lapisan dekoratif lan piranti sirkuit, lan liya-liyane. Aplikasi nitride zirconium ing lapangan liyane utamane kaya ing ngisor iki: adhedhasar konduktivitas listrik sing apik, bisa digunakake minangka lapisan kontak listrik ing industri elektronik; adhedhasar koefisien gesekan sing kurang lan kinerja geser sing apik, bisa digunakake minangka lapisan komposit ing kesukuan.

>> Sertifikat

COA
COA
COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita