Bubuk Zirconium, Zr

Halo, ayo konsultasi produk!

Bubuk Zirconium, Zr

Proses produksi: Zirconium nyerep hidrogen ing 400-800 ℃ lan ngasilake hidrida zirconium liwat sawetara transisi fase. Zirconium hydride diurai ing suhu dhuwur. Umume, hidrogen bisa dehidrogenasi ing suhu 500 ℃ kanthi vakum 0,133 Pa, lan hidrogen bisa dicopot kabeh ing 800-1000 ℃.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

>> Pambuka Prtoduct

COA

>> COA

COA

>> Sertifikat Ukuran

COA

>> Data sing gegandhengan

Proses produksi: Zirconium nyerep hidrogen ing 400-800 ℃ lan ngasilake hidrida zirconium liwat sawetara transisi fase. Zirconium hydride diurai ing suhu dhuwur. Umume, hidrogen bisa dehidrogenasi ing suhu 500 ℃ kanthi vakum 0,133 Pa, lan hidrogen bisa dicopot kabeh ing 800-1000 ℃. Zirconium hydride ditapis kanthi mecah bola energi tinggi lan dehidrogenasi kanggo nggawe bubuk zirkonium ultrafine kanthi kinerja tinggi ing vakum lan suhu dhuwur.

Negara panyimpenan lan transportasi: bubuk segel zirconium segel (bubuk zirconium sing umume digunakake ing detonator, gampang kobong lan mbledhos, sajrone transportasi lan panyimpenan umume ing segel banyu) metode pengeringan bubuk zirconium: 1 ing pangatusan proton pangatusan ing pengeringan vakum pangatusan oven, 2 pompa mekanik loro sing ngompa udara dadi kahanan vakum, suhu paling apik udakara 55 derajat, lsp. Suhu mudhun kurang saka 30 derajat.

Wêdakakêna zirconium, bubuk zirconium logam
Pitunjuk Jeneng Cina : Wêdakakêna zirconium, bubuk zirconium logam
Jeneng Inggris : Wêdakakêna zirconium ; Wêdakakêna logam zirconium
rumus molekul : Zr bobot molekul : 91.22
CAS : 7440-67-7 RTECS : ZH7070000
Kode Barang Mbebayani : 42005
properti fisikokimia katon : Logam abu-abu mengkilap utawa bubuk amorf warna abu-abu. Nalika diobong, dheweke ngetokake cahya putih kanggo mbentuk zirconia.
aplikasi utama : Digunakake ing industri nuklir lan paduan tahan korosi, lampu kilat, kembang api, lan liya-liyane, uga digunakake minangka deoxidizer metalurgi, reagen kimia, lsp.
Titik lebur : 1852 titik didih : 4377
Kapadhetan relatif (banyu = 1) : 6.49 Kapadhetan relatif (hawa = 1): panas lebur : 251.2J / g
kasepen : Ora larut ing banyu, larut ing asam konsentrasi panas, asam hidrofluorat, aqua regia lan asam belerang konsentrasi.
suhu stagnasi (℃) : energi kontak paling sithik : 5mJ tekanan kritis (MPa) :
Bebaya bledosan pembakaran
kobongan : murup Klasifikasi risiko geni kanggo peraturan konstruksi : kapindho
titik flash (ing) (℃) : suhu otomatis (℃) : Suhu pengapian (℃): ora kasedhiya data
watesan explosive ngisor (V%) : 0.16 (g / l) watesan explosive ndhuwur (V%) : ora ana data
ciri mbebayani : Powder bakal nyebabake bledosan pembakaran nalika digawe panas, kena kobongan sing mbukak utawa kena oksidator.
Produk pembakaran (pembusukan) : zirconia stabilitas : stabilisasi
Tabu bab : Asam kuwat, oksigen, timbal. · Kadurjanan polimer marang : ora bisa katon
cara kanggo mateni : Banyu, bubuk garing, wedhi.
Panyimpenan lan transportasi · Kategori resiko : Kelas 4.2 Artikel pembakaran spontan tandha kemasan kanggo barang sing mbebayani : sangang
kategori pengepakan :
Ati-ati kanggo panyimpenan lan transportasi : Supaya ana ing sisih sing aman, asring udan lan pasif karo banyu ora kurang saka 25% sajrone nyimpen lan transportasi. Simpen ing ruangan sing adhem lan berventilasi. Supaya adoh saka geni lan panas. Jaga wadhah tetep ditutup. Supaya adoh saka oksidan, asam lan basa. Mbongkar cahya sajrone nangani supaya tetep ora tetep dikemas lan nyegah bocor.
Bebayan beracun watesan cahya : China MAC: 5mg / m3 Mantan Uni Soviet MAC: Ora ana standar TLV-TWA: ACGIH 5mg [Zr] / m3 USATLV — STEL : ACGIH 10mg [Zr] / m3
rute mlebu : Nghirup mangan
bebaya kesehatan : Keracunan Zirconium durung dilaporake ing industri.
pertolongan pertama paparan kulit : Copot sandhangan sing wis kontaminasi lan bilas nganggo sabun lan banyu mili.
kontak mripat : Langsung mbukak kelopak mata ndhuwur lan ngisor lan mbilas nganggo banyu mili utawa uyah normal. Ayo menyang dokter.
nyedhot : Adoh saka adegan menyang hawa seger. Ayo menyang dokter.
ingestion : Ngombe banyu anget sing cukup, coba muntah, njaluk saran medis.
tata cara njogo kontrol teknik : Umume ora butuh perlindungan khusus, nanging kudu nyegah bebaya asap.
· Perlindhungan napas : Nalika konsentrasi bledug ing udhara ngluwihi standar, disaranake nganggo respirator filter sedhot.
pangayoman mripat : Yen konsentrasi bledug ing udhara ngluwihi standar, nganggo kacamata pelindung keamanan kimia.
setelan proteksi : Nganggo klambi protèktif operasi umum.
Perlindhungan tangan : Nganggo sarung tangan bukti kimia
Liyane :
· Tanggepan Kuthah Pateni geni. Nganggo topeng lan sarung tangan. Ngumpulake lan didaur ulang.

COA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita